Carbon Peeling

Gelpolish - Manicure - Carbon Peeling - Tatoeage verwijderen - Coaching - Harderwijk

Stralende huid

De laser stimuleert de diepere huidlagen waardoor jouw huid steviger wordt, anti-aging effect. De Carbon Peeling is een dieptereiniging, je huid is schoon en geeft een natuurlijke glow.

Vermindering Acné

Met een laserbehandeling wordt de aanmaak van talg vermindert, dus heb jij minder last van acné. Kies voor een optimaal resultaat met een kuur van minimaal 3 of 6 laserbehandelingen.

Veilig en effectief

De Carbon Peeling is volledig pijnloos en veilige laserbehandeling. Er is ook geen “down time” in tegenstelling tot een chemische peeling. Laat je verrassen.

Smile, you’re beautiful

Op zoek naar een huidbehandeling die je huid een gezonde boost geeft? Dan is een carbon peeling misschien wel iets voor jou! Deze behandeling is razend populair vanwege de vele voordelen die het biedt voor je huid.

Een carbon peeling is een diep reinigende behandeling die geschikt is voor alle huidtypes. Het bestaat uit een laagje geactiveerde koolstof (carbon) dat op de huid wordt aangebracht. De koolstof dringt diep door in de poriën van de huid, waardoor vuil, talg en dode huidcellen worden verwijderd. Dit zorgt voor een direct zichtbaar en voelbaar resultaat: een stralende, egale en gezonde huid!

Maar dat is nog niet alles. Een carbon peeling heeft nog meer voordelen voor je huid. Zo kan het helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van grove poriën. Ook kan het bijdragen aan het verminderen van acne en het voorkomen van nieuwe uitbraken. Een carbon peeling is een snelle en eenvoudige behandeling die ca. 30 minuten duurt. Na de behandeling voelt je huid schoon, fris en zijdezacht aan. Er is geen downtime vereist, dus je kunt direct weer aan de slag met je dagelijkse activiteiten.

Klinkt een carbon peeling als de ideale huidbehandeling voor jou? Maak dan snel een afspraak en ervaar zelf de vele voordelen van deze fantastische behandeling!

Maak jouw afspraak

Willeke

Dit is echt mijn favoriete laserbehandeling. Wat een geweldig resultaat. Vermindering van de fijne lijntjes, een schone en rustige huid.

Omdat er met deze laserbehandeling ook de diepe poriën worden gereinigd kan mijn huid mijn verzorgingsproduct veel beter opnemen en sluiten de grove poriën ook meer.

Ik gun dit jou ook, laat je door mij informeren en kom het eens ervaren. Verras jezelf. 

Kennismakingsaanbod

Wil je eerst ervaren wat een Carbon Peeling voor jou doet, plan dan een kennismakingsbehandeling (60 euro) in via de online agenda. We behandelen met deze kennismakingsbehandeling alleen jouw gezicht. Je mag 1x gebruik maken van dit aanbod.

Wanneer is deze laserbehandeling niet geschikt?

* bij zwangerschap of als je borstvoeding geeft
* bij een huid met vitiligo of psoriasis
* als je (huid)kanker hebt
* bij gebruik van huidverdunnende producten
* als je recent een (chemische) peeling hebt ondergaan

Jouw investering

Elke behandeling start met een uitleg over de behandeling zodat je exact weet wat je kunt verwachten. Daarna zal ik je huid goed reinigen en start de laserbehandeling. Laat je verrassen door het stralende resultaat.

Wil je eerst ervaren wat een Carbon Peeling voor jou doet, plan dan een kennismakingsbehandeling (60 euro) in via de online agenda. Dan behandelen we alleen jouw gezicht. Je mag 1x gebruik maken van dit aanbod.

single

€ 95

  • Ontvangst en uitleg behandeling
  • Reinigen huid
  • Behandeling gezicht – nek – decolleté
  • Verzorging
kuur 6 x

€ 510

  • idem single behandeling
  • 6 behandelingen
  • aanbevolen bij acné klachten