Carbon Peeling

Tatoeage verwijderen - Carbon Peeling - Gelpolish - Manicure - Harderwijk

GA WEER STRALEN

Ontdek de magie van de laserbehandeling, die diepere huidlagen stimuleert voor een stevigere en jeugdige uitstraling. De Carbon Peeling zorgt voor een dieptereiniging, waardoor je huid niet alleen schoon is, maar ook een natuurlijke gloed krijgt

Maak afspraak
ZO IRRITANT DIE ACNE

Gun jezelf een optimaal resultaat door te kiezen voor een kuur van minimaal 3 of 6 Carbon Peelings. Laat jouw huid weer stralen en geniet van een heldere, gezonde teint. Het is niet alleen een investering in je huid, maar ook in je zelfvertrouwen.

Neem contact op
VEILIG EN EFFECTIEF

Ontdek de moeiteloze schoonheid van de Carbon Peeling, een volledig pijnloze en veilige laserbehandeling. Ervaar het gemak van geen “down time”, in tegenstelling tot een chemische peeling. Laat je verrassen door een stralende huid zonder ongemak

veelgestelde vragen

Smile, you’re beautiful

Op zoek naar een huidboost? Overweeg een carbon peeling!

Deze diep reinigende behandeling, geschikt voor alle huidtypes, gebruikt geactiveerde koolstof om poriën te zuiveren.

Resultaat? Een direct zichtbare en voelbare gezonde, egale huid! Maar er is meer: fijne lijntjes, rimpels en grove poriën verminderen, terwijl acne wordt aangepakt.

In slechts 30 minuten voelt je huid schoon, fris en zijdezacht, zonder downtime.

Ontdek de vele voordelen van deze snelle en eenvoudige behandeling en maak snel een afspraak!

Maak afspraak

Willeke

Dit is echt mijn favoriete laserbehandeling. Wat een geweldig resultaat. Vermindering van de fijne lijntjes, een schone en rustige huid. Toen ik net gestart was met laseren vond ik het best nog een beetje spannend, zo bekend was ik niet met laseren. Nu geniet ik diverse keren per jaar van een Carbon Peeling. Het enige wat je voelt is warmte op de huid tijdens het laseren. Valt mee hoor.

Omdat er met deze laserbehandeling ook de diepe poriën worden gereinigd kan mijn huid mijn verzorgingsproduct veel beter opnemen en sluiten de grove poriën ook meer.

Ik gun dit jou ook, laat je door mij informeren en kom het eens ervaren. Verras jezelf. 

Ik wil een Carbon Peeling

Kennismakingsaanbod

Wil je eerst ervaren wat een Carbon Peeling voor jou doet, plan dan een kennismakingsbehandeling (60 euro) in via de online agenda. We behandelen met deze kennismakingsbehandeling alleen jouw gezicht. Je mag 1x gebruik maken van dit aanbod.

Maak afspraak

Wanneer is deze laserbehandeling niet geschikt?

* bij zwangerschap of als je borstvoeding geeft
* bij een huid met vitiligo of psoriasis
* als je (huid)kanker hebt
* bij gebruik van huidverdunnende producten
* als je recent een (chemische) peeling hebt ondergaan

Wist niet wat ik kon verwachten van de Carbon peeling maar was een leuke ervaring en een heerlijk zachte huid gelijk vervolg- afspraken gemaakt

Dame is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Heeft mij heel goed geïnformeerd over de carbonpeelingen op mijn gemak gesteld. Zeker een aanrader en ik zal blijven gaan:)

Willeke stelt goed gerust bij het tattoo laseren, is duidelijk en fijn in de omgang! Ook voor de ontspannende gezichtsbehandelingen kun je prima terecht bij haar, met een effectief resultaat als gevolg! 🙂

Jouw investering

Elke behandeling start met een uitleg over de behandeling zodat je exact weet wat je kunt verwachten. Daarna zal ik je huid goed reinigen en start de laserbehandeling. Laat je verrassen door het stralende resultaat.

Wil je eerst ervaren wat een Carbon Peeling voor jou doet, plan dan een kennismakingsbehandeling (60 euro) in via de online agenda. Dan behandelen we alleen jouw gezicht. Je mag 1x gebruik maken van dit aanbod.

single

€ 95

  • Ontvangst en uitleg behandeling
  • Reinigen huid
  • Behandeling gezicht – nek – decolleté
  • Verzorging
kuur 6 x

€ 510

  • idem single behandeling
  • 6 behandelingen
  • aanbevolen bij acné klachten