Coachingstraject

Gelpolish - Manicure - Carbon Peeling - Tatoeage verwijderen - Coaching - Harderwijk

Ik weet veel van voeding maar heb daar geen afgeronde opleiding voor gevolgd. Heb je problemen met voeding, afvallen en/of aankomen dan is een behandeltraject ook niet geschikt voor jou via by Willeke. Een di√ętiste of een lifestylecoach kan je dan beter helpen.

Wees welkom, we gaan in kaart brengen hoe je dit kunt verbeteren en weer fijner in je lichaam en hoofd voelt. Even een momentje voor jezelf. Ik bied je de juiste tools om dat te bereiken.

Met behulp van diverse (simpele) oefeningen krijg je inzichten in patronen die je zelf hebt opgebouwd of door de jaren heen hebt ontwikkeld. Bijvoorbeeld een gevoel dat je niet goed genoeg bent etc. Al het mooie zit al in je, ik help je om dit gevoel weer te ervaren en af te stoffen zodat jij je ook weer fijner in je vel voelt en stappen durft te nemen die je weer zelfvertrouwen geeft.

Bij een coachingstraject zijn 3 beautybehandelingen inbegrepen. Het is echt een moment voor jezelf. Ga weer stralen van binnen en buiten.

Natuurlijk mag dit, wil jij bijvoorbeeld geen laserbehandeling Carbon Peeling, dan mag je deze ook wijzigen naar een manicure of gelpolish. De prijs blijft wel hetzelfde voor het gehele traject.

Als jij een verwijzing hebt gekregen van de huisarts voor een psycholoog kan het langer duren voordat een afspraak mogelijk is. Deze verwijzing heb je niet voor niets ontvangen, je hebt hulp nodig van een specialist, in dit geval een psycholoog. Een afspraak bij een coach zoals by Willeke kan jou waarschijnlijk niet voldoende ondersteunen.

Een psycholoog werkt aan het oplossen van (heftige) psychische klachten. Denk aan angsten, een depressie of verslaving. Een coach richt zich meer op jouw persoonlijke ontwikkeling en helpt je werken aan een bepaald doel.