Dank je wel mooi 2022

Tatoeage verwijderen - Carbon Peeling - Gelpolish - Manicure - Harderwijk

Het jaar 2022 kunnen we bijna weer uitzwaaien. Een jaar waarin by Willeke van een idee naar werkelijkheid ging. Dank je wel mooi 2022. Elk jaar kies ik twee momenten waarin ik even stil sta en kijk wat ik heb bereikt. Of ik nog op koers ben met mijn doel en wat er anders kan en moet.

Bijna 3 jaar geleden werkte ik parttime, was er geen noodzaak voor groei. Tot er iets in je leven gebeurt waarna ik in een fase terecht kwam van overleven. Als ik op deze plek wilde blijven wonen en mijn zaak wilde voortzetten was het belangrijk dat er dan ook voldoende inkomen kwam. Ik verlaagde in die tijd zelfs mijn prijzen drastisch omdat ik dacht dat dat een reden was dat ik meer klanten zou krijgen.

Jeeeej wat een blinde paniek bijna, zo zie je maar dat als je zelf lekker in je vel zit je veel beter kan nadenken. Ik deed maar wat zonder doel. Net of je in de auto stapt en maar wat rond gaat rijden zonder te weten waar naar toe. Je komt nergens.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Het allerbelangrijkste was dat ik zelf weer in mijn kracht kwam te staan. De jaren met meerdere lockdowns gaven mij de rust en direct ook de onrust. Een hoop uitdagingen gehad én overleefd. Begin dit jaar had ik diverse sites en namen voor de diverse behandelingen die ik geef. Maar alle behandelingen die ik geef doe ik zelf (zonder personeel). Ik stond mezelf toe meer naar de voorgrond te treden en in by Willeke kwam alles samen. Een grondige restyle van de studio’s volgde en zelfs een hele nieuwe huisstijl en logo werd voor mij ontwikkeld. Een uniek logo speciaal voor mij. Geneigd om er aan voorbij te hollen maar ik weet nu dat ik af en toe mag stil staan en genieten wat ik heb bereikt.

Geen seconde spijt gehad van de restyle, zo’n fijne werkplek. Ik hoor dit gelukkig ook terug van jullie, mijn klant. Soms nog onwennig omdat je in een andere ruimte de kleur voor de nagels kiest en ik aan je vraag hoe gaat het met je vandaag? Ik hoor meer diepe zuchten dan te voren en ook mooie verhalen waar ik van geniet, net als de fijne gesprekken. De laserklanten komen stilletjes binnen en gaan lachend weer naar buiten. Een laserbehandeling blijft elke keer weer spannend.

Dank je wel mooi 2022.

Dank je wel mooi 2022

Wat zijn de plannen voor 2023

Allereerst blijf ik lekker verder gaan in het vernieuwde concept van by Willeke.
Afgelopen jaar heb ik welgeteld 5 echt vrije dagen gehad, zonder achter de schermen werk of mijn andere job. Dat gaat in 2023 absoluut veranderen. Mijn eerste uitje staat al gepland in februari. Ook ga ik echt met zomervakantie, niet een weekje maar echt 3 volle weken. Voelt als enorme luxe, nu al aan het genieten van de voorpret.

Ook binnen by Willeke gaat er natuurlijk wat leuks komen in het nieuwe jaar – ik hou je nog even in spanning wat het is. En er ligt nog iets op de plank wat ik tijdens mijn vakantie in februari uitgebreid ga uitwerken. Wordt vervolgd 😉

Ik ben benieuwd hoe jij terug kijkt op jouw jaar 2022 en wat jouw plannen en dromen zijn voor 2023. Dit onderwerp komt vast ter sprake aan mijn nageltafel of via Instagram

Ik wens jou een heel mooi 2023 toe en kijk uit naar je komst voor jouw me-time momentje.
Stel een doel wat jij graag wilt halen in het nieuwe jaar, groot of klein. Do it! Maak bijvoorbeeld alvast jouw afspraak.