Gelpolish op de teennagels

Gelpolish - Manicure - Carbon Peeling - Tatoeage verwijderen - Coaching - Harderwijk

Gelpolish op de teennagels is nieuw bij by Willeke.

Wil jij mooie en verzorgde teennagels, zonder veel tijd en geld te besteden? Dan is gelpolish op voeten iets voor jou! Gelpolish is een lak die je op je nagels aanbrengt als een nagellak, maar die onder een UV/LED-lamp uithardt. Hierdoor blijft de lak langer zitten dan traditionele nagellak en heeft het een mooie glans die niet dof wordt. Gelpolish is niet alleen geschikt voor de nagels van je handen, maar ook voor de nagels van je voeten.

Waarom gelpolish op de teennagels?

Jij bent vast ook, zonder je zorgen te maken over beschadigde nagels of het regelmatig bijwerken van nagellak, dol op gelpolish op jouw teennagels. Bovendien is het ook perfect voor vrouwen die graag op blote voeten of open schoenen lopen, zoals slippers of sandalen. Traditionele nagellak kan gemakkelijk beschadigen of afbladderen bij het dragen van (open) schoenen, maar gelpolish blijft zitten, zelfs bij veelvuldig dragen van open schoenen. Zeker 6-8 weken mooie verzorgde teennagels.

Nieuwe behandeling bij by Willeke

De echte voetverzorging laat ik over aan de pedicure. Ik zal dan ook geen eelt verwijderen, ingegroeide teennagels herstellen etc. Dus plan je afspraak bij by Willeke net na het bezoek aan de pedicure voor optimaal verzorgde voeten. Er zijn een paar puntjes waar je rekening mee dient te houden voordat je een afspraak maakt. Lees deze nog even door.

Of je nu naar het strand gaat of gewoon graag mooie voeten wilt hebben, gelpolish op voeten is de perfecte oplossing voor mooie teennagels.

Een afspraak kun je heel gemakkelijk inplannen via de online agenda. Zie ik je snel?