Hi mijn naam is Willeke

Tatoeage verwijderen - Carbon Peeling - Gelpolish - Manicure - Harderwijk

Willeke den Hollander

Hi mijn naam is Willeke, ik zie overal mogelijkheden en oplossingen. Sta vooral heel positief in mijn leven en pluk daar elke dag weer de vruchten van (ook uit mijn moestuin trouwens). Ik ben jouw beautycoach.

Waarom by Willeke?

Een goede vraag, want ik heb nu 5 jaar mijn Nagelstudio Harderwijk en die heeft al een behoorlijke naamsbekendheid. Een kleine 2 jaar later kwam daar Laserstudio Harderwijk bij. Ook volgde COCONEY handcare, een eigen handverzorgingsproduct. En nu komt daar ook nog coaching bij. Hoe dan?

Ik kan je vertellen dat het hele concept van by Willeke zo ontzettend bij mij past, ik adem by Willeke.

En ja, het heeft even tijd gekost om allereerst te ontdekken waar ik zo blij van wordt, dat is vooral afwisseling. Elke dag hetzelfde doen maakt mij ongelukkig, net zoals alleen werken in een grijs kantoor. Een goede reden voor mij om ondernemer te zijn en mijn eigen job te creëren. Elke dag opstaan met een glimlach omdat ik mag doen wat ik het liefste doe. Geweldig toch.

In by Willeke zijn alle behandelingen die ik geef onder 1 naam gezet. Coaching, Laser en Nagels. Ik ga slecht op oppervlakkigheid (dat vreet energie) en daarom heb ik ook besloten om veel dieper in het concept van by Willeke te duiken, nóg meer aandacht voor jou maar ook voor bijvoorbeeld je nagels en handverzorging. Als de basis goed is volgt de rest vanzelf.

De holistische benadering spreekt mij erg aan, want gaat het goed met jou dan zul je ook beter voor jezelf zorgen met als gevolg een betere verzorging van de handen/nagels, de gelaserde tattoo en jezelf.

Ik help je graag een stukje in dit proces door tijdens mijn behandelingen daar aandacht aan te besteden. Voor bestaande klanten zal het even wennen zijn, voor nieuwe klanten misschien een beetje spannend maar voel je vooral welkom. Gun jezelf een momentje voor jezelf bij by Willeke, jouw beautycoach

Vragen?

Stel vooral je vragen, ga niet gissen of aannames doen. Ik adviseer, informeer en inspireer je graag. Stuur een appje of een mail. In de (vrije) avonden, weekenden en vakanties gooi ik mijn telefoon even aan de kant, maar tijdens de openingstijden zal ik uiteraard spoedig op je berichtje reageren.

Tijdens een behandeling zal ik geen telefoon opnemen, dus wil je liever bellen, stuur mij een berichtje en dan bel ik je terug.

Neem contact met mij op