Hiep Hiep Hoera

Gelpolish - Manicure - Carbon Peeling - Tatoeage verwijderen - Coaching - Harderwijk

Hiep Hiep Hoera, ik ben jarig en trakteer.
De koudere maanden zijn gestart en onze handen verdienen nog meer verzorging dan tijdens de zomermaanden. Dit kan toch het allerbeste met een product die echt doet wat het beloofd?

Een kadootje voor jou

Ik heb een kadootje voor jou uitgekozen, jij krijgt de rest van dit jaar korting op de aankoop van COCONEY handlotion – on the go (60 ml) en de refill (200 ml).

Nog even de voordelen van COCONEY handlotion op een rij:

👉đŸģ 100% natuurlijk en vegan
👉đŸģ heerlijke geuren met een tropische beleving
👉đŸģ trekt snel in de huid, verzorging van binnenuit
👉đŸģ zuinig in gebruik

Hiep Hiep Hoera

Breezy Beach – Door de geur van kokos gecombineerd met een vleugje munt geniet je van een heerlijke ervaring die je doet denken aan een tropisch strand met een fris briesje.

Hawaiian Sunset – Door de zoete bloemengeur met o.a. Ylang Ylang beleef je het gevoel 
van een warme, zwoele zomeravond

Hiep Hiep Hoera

Wie verras jij met een heerlijke handlotion als kado tijdens de feestdagen of voor een verjaardag? Of geniet jij zelf van de beste handverzorging?

On the go (60 ml) – 10 euro (normale prijs 13,50)
Refill (200 ml) – 25 euro (normale prijs 29,50)

Aanbieding alleen geldig bij afhalen/aankoop in de studio van by Willeke en geldig t/m 31 december 2022.

Reserveer alvast jouw product en stuur mij een berichtje.

Nog een paar handverzorgingstips

Voorkomen is beter dan genezen. Als jij dus zorgt dat je handen in goede conditie zijn kunnen ze veel meer hebben. Een goede verzorging komt van binnenuit. COCONEY handlotion trekt heel snel in de huid dus laat ook geen vet spoor achter.

Ca 5x per dag een toefje handlotion ter grootte van een erwt is al voldoende voor een goede basisverzorging. Heb je last van droge nagelriemen of hele droge nagels, voeg dan nog een drupje nagelriemolie toe. In de studio is een fijne nagelriemolie verkrijgbaar.

Ben jij voor de eerste keer bij by Willeke, dan ontvang je altijd een flyer met handverzorgingstips Ên een sample van de handlotion kado.