Jouw nagels zijn de fundering

Nagelstudio Harderwijk

Jouw nagels zijn de fundering voor alle producten die worden aangebracht op de natuurlijke nagel zoals nagellak, gelpolish of een kunstnagel zoals gel en acryl.

Als een huis

Een huis wordt gebouwd op een fundering, de basis waar alle vloeren, muren etc op worden gestapeld. Dit moet natuurlijk gedegen en sterk zijn. Als er scheuren zijn of er brokken van die basis vallen dan zal het huis in de loop der jaren ook verzakken of scheef komen te staan met alle gevolgen van dien.

jouw nagels als fundering
fundering van een huis

Zie je de link al met de natuurlijke nagel? Is de basis, dus jouw nagel, gespleten, zwak en erg droog dan zal o.a. de gelpolish ook veel minder lang goed blijven zitten. De basis zorgt er dan voor dat er geen goede fundering is. Dit geldt zelfs voor een simpel nagellak. Je neigt om vooral een dikkere laag nagellak over de zwakke plek te smeren maar al na een paar uur of 1x stoten is de lak al lelijk.

Hoe krijg je een goede fundering?

In mijn behandelingen zorg ik eerst voor een goede basis, daar kun je thuis al mee starten. Als jij een gelpolish wilt en ik zie nagels die daar nog niet geschikt voor zijn dan starten we eerst met een nagelverbeterende behandeling en dan moet de gelpolish nog even wachten.

Kies jij ervoor dat ik de gelpolish, die ik eerder heb aangebracht, ook weer verwijder dan zal ik, voordat er een nieuwe gelpolish op de nagels gaat, eerst een product gebruiken (IBX Treatment) die je nagels gezonder en sterker maakt.

Tevens adviseer ik je om eens in de 3 maanden een nieuw set handlotion en nagelriemolie aan te schaffen zodat jij thuis je nagels en handen optimaal kunt blijven verzorgen.

Wist je dat …

Wist je dat het halve maantje bij de nagelriemen het meest zachte deel van je nagel is. De nagel is daar nog volop in ontwikkeling. Heb jij een beschadiging aan de nagelriemen en/of je pulkt daar steeds dan raak het zachte deel beschadigt en dat is niet op te lossen. De nagel moet echt uitgroeien. Heb jij ‘bobbels’ in je nagel dan zou dat zomaar kunnen dat je (on)bewust een pulker bent.