Laser

Gelpolish - Manicure - Carbon Peeling - Tatoeage verwijderen - Coaching - Harderwijk

De gelaserde plek voelt wat warm en gezwollen aan, dit verdwijnt meestal binnen een dag. Het is jouw taak goed het nazorgadvies op te volgen. Deze neem ik met je door tijdens de intake

Vooraf is nooit in te schatten hoeveel behandelingen jij nodig hebt. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Gemiddeld zijn er minimaal 10 behandelingen nodig, een tattoo is sneller gezet dan verdwenen. De laserbehandeling wordt elke 8 weken herhaald. Hou dus rekening met een lang traject.

De laser breekt de inktdeeltjes bij elke behandeling af, het is jouw afvoersysteem die deze deeltjes gaat verwijderen. Ook is het afhankelijk hoeveel inkt er is gebruikt voor het zetten van jouw tattoo. Dit kan ik vooraf nooit bepalen.

Afblijven! Ga je krabben dan veroorzaak je een litteken die na het verdwijnen van de tatoeage overblijft, zonde! Gebruik een goede verzorgende créme zoals Alhydran of Aloë Vera gel. De jeuk wordt veroorzaakt door het genezingsproces en/of een vochtarme huid.

Nee, maak een nieuwe afspraak. Ik behandel ook geen cliënten die onder invloed zijn van verslavende middelen. Ben je ziek of niet fit, maak een nieuwe afspraak, de energie in je lichaam heeft eerst andere prioriteiten. Doe dit wel minimaal 24 uur voor je afspraak.

Ik hoor dit helaas vaak, maar het is echt onnodig en kan mij best voorstellen dat je het spannend vindt. Het is voor de meeste mensen de angst voor de pijn. Maar zoals al eerder aangegeven, neem mijn advies aan en gebruik huidverdovende créme. Achteraf zegt iedereen, oh is dit alles, dát valt mee. Ik werk snel en nauwkeurig en loods jou rustig door de behandeling heen.

Ik ben gecertificeerd Yag laser en weet wat ik doe. Het verwijderen van een tattoo met de Q-switched lasertechnologie is een veilige methode, maar zoals bij iedere behandeling bestaat een kans op bijwerkingen en complicaties. Na een laserbehandeling kunnen een aantal reacties optreden in de huid: roodheid, korstvorming, jeuk, zwelling en blaarvorming. Deze reacties zijn tijdelijk van aard en verdwijnen. Volg het nazorgadvies nauwkeurig op.

Nee, in de praktijk heb ik gemerkt dat zwarte inkt het beste te verwijderen is. Gekleurde inkt geeft vaak forse na-reacties en het traject duurt veel langer. Heb je een klein gekleurd puntje dan is het geen probleem zolang dit maar een klein detail is. Stuur mij vooraf een foto zodat ik jou kan informeren.

Ik werk met laserapparatuur geschikt voor de aangeboden behandelingen:
Q-Switched ND Yag Laser PRO

Een afspraak annuleren dien je minimaal 24 uur voor je afspraak te doen. Doe je dit niet of kom je niet naar je afspraak dan ontvang je een factuur van 25 euro. Na ontvangst van dat bedrag mag je opnieuw een afspraak inplannen. Ik heb toch een plek voor je vrijgehouden in mijn agenda en kan deze niet meer opvullen.

Je kunt annuleren door mij een mailtje of app te sturen.

De prijs is gebaseerd op een vierkante cm (cm2), meet je tattoo op (breedte en hoogte). Een tattoo van bijvoorbeeld 16 cm breed en 10 cm hoog = 16x10 cm = 160 cm2. Het tarief voor een laserbehandeling met deze grootte tattoo is dus op aanvraag.

De Carbon Peeling is een veilige behandeling. Je huid ziet er na 1 behandeling al frisser uit. De behandeling richt zich op de diepere huidlaag zonder de bovenste huid te verdunnen of beschadigen.

Carbon Peeling is een effectieve lasermethode voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van de lasertechniek en medische koolstof wordt een zuiveringsproces ingezet. Het verwijderd dode huidcellen, onzuiverheden, fijne rimpeltjes en verkleuringen.

Een kuur bestaat uit 3 of 6 behandelingen en geeft een veel groter resultaat. Na 1 behandelingen ziet je huid er al frisser uit, maar wil je het meest optimale resultaat kies dan voor een kuur van 3 behandelingen. Deze laserbehandeling wordt elke 3 weken herhaald.

Heb jij last van acne, dan adviseer ik voor het meest optimale resultaat om te kiezen voor een kuur met 6 behandelingen. De huid met acne wordt zichtbaar rustiger.

Tevens geniet je van een korting per behandeling.

Bij een Carbon Peeling worden er geen verdere schoonheidsbehandelingen uitgevoerd zoals het verzorgen van de wenkbrauwen. Je kunt deze laserbehandelingen heel goed naast de behandeling van de schoonheidsspecialiste volgen. Let er wel op dat er geen chemische peeling meer plaatsvindt tijdens jouw kuur Carbon Peeling. Informeer jouw behandelaar hierover.

* bij zwangerschap of als je borstvoeding geeft
* bij een huid met vitiligo of psoriasis
* als je (huid)kanker hebt
* bij gebruik van huidverdunnende producten
* als je recent een (chemische) peeling hebt ondergaan
* jonger dan 18 jaar

Dat kan ik mij voorstellen. Een laserbehandeling is wat minder bekend in Nederland. Toch hoop ik dat jij je eens laat verrassen door het resultaat. Ik begeleid je rustig door de behandeling heen. Nogmaals het is een veilige en pijnloze laserbehandeling met een effectief resultaat.

De minimale leeftijd is 18 jaar voor een laserbehandeling. Laat je goed informeren door een schoonheidsspecialiste als jouw kind veel last heeft van acne. Die kan jouw kind leren hoe het gezicht te reinigen en verzorgen alsmede de juiste producten adviseren.