Laser

Tatoeage verwijderen - Carbon Peeling - Gelpolish - Manicure - Harderwijk

De gelaserde plek voelt wat warm en gezwollen aan, dit verdwijnt meestal binnen een dag. Het is jouw taak goed het nazorgadvies op te volgen. Deze neem ik met je door tijdens de intake

Het aantal laserbehandelingen hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte, kleur, diepte, en leeftijd van de tatoeage, evenals de reactie van de huid op de behandeling. Over het algemeen zijn er ca 10-15 behandelingen nodig voor het beste resultaat.

Het aantal behandelingen is vooraf nooit aan te geven. Jouw lymfesysteem moet de kapot geschoten inktdeeltjes afvoeren en dit gaat bij iedereen verschillend.

Tijdens de intake vertel ik je alle info over de nazorg, je ontvangt ook een flyer mee. Mijn dringende advies is om tijdens je eerste afspraak een tube Alhydran aan te schaffen voor een optimaal resultaat.

Afblijven! Ga je krabben dan veroorzaak je een litteken die na het verdwijnen van de tatoeage overblijft, zonde! Gebruik een goede verzorgende créme zoals Alhydran, deze is verkrijgbaar in de studio. De jeuk wordt veroorzaakt door het genezingsproces en/of een vochtarme huid.

Nee, maak een nieuwe afspraak. Ik behandel ook geen cliënten die onder invloed zijn van verslavende middelen. Ben je ziek of niet fit, maak een nieuwe afspraak, de energie in je lichaam heeft eerst andere prioriteiten. Doe dit wel minimaal 24 uur voor je afspraak anders ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen voor de door jou gereserveerde tijd.

Ik hoor dit helaas vaak, maar het is echt onnodig en kan mij best voorstellen dat je het spannend vindt. Het is voor de meeste mensen de angst voor de pijn. Maar zoals al eerder aangegeven, neem mijn advies aan en gebruik huidverdovende créme. Achteraf zegt iedereen, oh is dit alles, dát valt mee. Ik werk snel en nauwkeurig en loods jou rustig door de behandeling heen.

Ik ben gecertificeerd Yag laser en weet wat ik doe. Het verwijderen van een tattoo met de Q-switched lasertechnologie is een veilige methode, maar zoals bij iedere behandeling bestaat een kans op bijwerkingen en complicaties. Na een laserbehandeling kunnen een aantal reacties optreden in de huid: roodheid, korstvorming, jeuk, zwelling en blaarvorming. Deze reacties zijn tijdelijk van aard en verdwijnen. Volg het nazorgadvies nauwkeurig op.

Nee, in de praktijk heb ik gemerkt dat zwarte inkt het beste te verwijderen is. Gekleurde inkt geeft vaak forse na-reacties en het traject duurt veel langer. Heb je een klein gekleurd puntje dan is het geen probleem zolang dit maar een klein detail is. Stuur mij vooraf een foto zodat ik jou kan informeren.

Heb je een tattoo in de schaamstreek dan kun je niet terecht bij by Willeke voor een laserbehandeling.

Ik werk met laserapparatuur geschikt voor de aangeboden behandelingen:
Q-Switched ND Yag Laser PRO

Hieronder een paar voordelen van het gebruik van een Yag laser voor het verwijderen van tatoeages:

  1. Effectiever bij donkere kleuren: De Yag laser is effectief bij het verwijderen van donkere kleuren, zoals zwart en donkerblauw. Dit komt doordat de laserstraal een lange golflengte heeft die dieper in de huid kan doordringen en de donkere pigmenten kan afbreken.
  2. Minder kans op huidbeschadiging: De Yag laser heeft een gepulste laserstraal die heel kort duurt. Hierdoor wordt de huid minder blootgesteld aan warmte, wat de kans op huidbeschadiging vermindert. Dit maakt de behandeling minder pijnlijk en zorgt voor een sneller herstel.
  3. Geschikt voor alle huidtypes: De Yag laser is geschikt voor alle huidtypes, inclusief een donkere huid. Dit komt doordat de laserstraal alleen gericht is op de pigmenten in de tatoeage en niet op de natuurlijke pigmenten van de huid. Hierdoor is de behandeling veilig en effectief voor iedereen, ongeacht de kleur van de huid.

Een afspraak annuleren dien je minimaal 24 uur voor je afspraak te doen. Doe je dit niet of kom je niet naar je afspraak dan ontvang je een factuur van 27,40 euro. Na ontvangst van dat bedrag mag je opnieuw een afspraak inplannen. Ik heb toch een plek voor je vrijgehouden in mijn agenda en kan deze niet meer opvullen.

Je kunt annuleren door mij een mailtje of app te sturen.

De prijs is gebaseerd op een vierkante cm (cm2), meet je tattoo op (breedte en hoogte). Een tattoo van bijvoorbeeld 16 cm breed en 10 cm hoog = 16x10 cm = 160 cm2. Het tarief voor een laserbehandeling met deze grootte tattoo is dus op aanvraag.

Stuur mij een foto vooraf voor een prijsindicatie, het juiste tarief wordt pas tijdens de intake afgesproken.

In de praktijk merk ik steeds vaker dat klanten het verwijderproces veel te traag vinden gaan en haken af of het vertrouwen in mij als jouw laserspecialist vermindert. Ik heb geen toverstokje en ben afhankelijk van diverse factoren zoals jouw lymfesysteem (die de gebroken deeltje inkt afvoeren) of hoe veel inkt er is gebruikt en hoe diep deze is gezet.

Helaas is een tattoo sneller gezet dan weg.
Je hebt echt een dosis geduld nodig, hou echt rekening met een lasertraject van 1-2 jaar.

De Carbon Peeling is een veilige behandeling. Je huid ziet er na 1 behandeling al frisser uit. De behandeling richt zich op de diepere huidlaag zonder de bovenste huid te verdunnen of beschadigen.

Carbon Peeling is een effectieve lasermethode voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van de lasertechniek en medische koolstof wordt een zuiveringsproces ingezet. Het verwijderd dode huidcellen, onzuiverheden, fijne rimpeltjes en verkleuringen.

Een kuur bestaat uit 3 of 6 behandelingen en geeft een veel groter resultaat. Na 1 behandelingen ziet je huid er al frisser uit, maar wil je het meest optimale resultaat kies dan voor een kuur van 3 behandelingen. Deze laserbehandeling wordt elke 3 weken herhaald.

Heb jij last van acne, dan adviseer ik voor het meest optimale resultaat om te kiezen voor een kuur met 6 behandelingen. De huid met acne wordt zichtbaar rustiger.

Tevens geniet je van een korting per behandeling.

Bij een Carbon Peeling worden er geen verdere schoonheidsbehandelingen uitgevoerd zoals het verzorgen van de wenkbrauwen. Je kunt deze laserbehandelingen heel goed naast de behandeling van de schoonheidsspecialiste volgen. Let er wel op dat er geen chemische peeling meer plaatsvindt tijdens jouw kuur Carbon Peeling. Informeer jouw behandelaar hierover.

* bij zwangerschap of als je borstvoeding geeft
* bij een huid met vitiligo of psoriasis
* als je (huid)kanker hebt
* bij gebruik van huidverdunnende producten
* als je recent een (chemische) peeling hebt ondergaan
* jonger dan 18 jaar

Dat kan ik mij voorstellen. Een laserbehandeling is wat minder bekend in Nederland. Toch hoop ik dat jij je eens laat verrassen door het resultaat. Ik begeleid je rustig door de behandeling heen. Nogmaals het is een Carbon Peeling een veilige en pijnloze laserbehandeling met een effectief resultaat.

De minimale leeftijd is 18 jaar voor een laserbehandeling. Laat je goed informeren door een schoonheidsspecialiste als jouw kind veel last heeft van acne. Die kan jouw kind leren hoe het gezicht te reinigen en verzorgen alsmede de juiste producten adviseren.