Nagels

Tatoeage verwijderen - Carbon Peeling - Gelpolish - Manicure - Harderwijk

De natuurlijke nagel is je eigen nagel zonder product daarop. Puur natuur!

Gelpolish is een soort nagellak die wordt aangebracht op je natuurlijke nagel. De gelpolish wordt uitgehard ondereen uv/led lamp. Het grote voordeel is dat deze 2-4 weken blijft zitten. Daarna dient de gelpolish in zijn geheel te worden verwijdert en kan er een nieuwe gelpolish worden geplaatst.

Gelpolish (ook wel gellak genoemd) beschermd je nagel en hij blijft natuurlijk dun.

Bedenk wel dat gelpolish/gellak een product is waar acrylaten in zijn verwerkt, dus bij een allergie voor acrylaten geen gellak.

Een versteviging wordt, net als de gelpolish, aangebracht op de natuurlijke nagel en daarna uitgehard onder een uv/led lamp. Deze versteviging wordt ook wel BIAB genoemd. Versteviging maakt de nagel ca 2 mm dikker.

Ik werk niet met het BIAB product zelf maar met een hele solide basis (fibergel) zodat de nagel dunner blijft maar wel net zo stevig als een BIAB. Kom het gewoon eens ervaren.

Deze basis met fiber gel is inbegrepen in de totaalprijs van de behandeling gelpolish.

Nee! Ik werk uitsluitend op de natuurlijke nagel.
Voor opvullen, verwijderen of opnieuw plaatsen van een acryl-, gel- of solarnagel dien je op zoek te gaan naar een andere studio

Tijdens de zomermaanden kun je ook terecht voor een behandeling gelpolish voor de teennagels. Meer informatie Geniet 6-8 weken van mooie teennagels.

Ik ben géén pedicure, dus verdere voetbehandeling zoals eelt verwijderen, ingegroeide nagels etc behoren niet tot de behandeling. Ook schimmel- of kalknagels zullen niet behandeld worden, ga dan naar de pedicure.

Je kunt heel makkelijk via mijn online agenda een afspraak maken. Klik hiervoor rechtsonder op de site. Weet je niet goed wat je moet kiezen zet dan je wens in het opmerkingvak, dan kijk ik even met je mee.

Toch liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op via mail of bel me even. Tijdens een behandeling zal ik geen telefoon opnemen, spreek dan je vraag in via de voicemail en ik bel je terug.

Eenmaal een behandeling gekozen, dan zal dit ook de prijs zijn die je betaald na je behandeling, want ik heb deze tijd voor jou gereserveerd in mijn agenda. Bij twijfel, neem dus even contact op.

Je kunt heel eenvoudig via de online afspraakmogelijkheid je betaling doen. Uiteraard kun je in de nagelstudio ook pinnen of contant betalen. Betaling met een creditcard wordt niet geaccepteerd vanwege de hoge transactiekosten.

Ik heb diverse manieren om de gelpolish/versteviging te verwijderen. Ik bekijk dit per keer wat voor jouw nagels en jou het fijnste is. Ik zal met zorg het product verwijderen om jouw natuurlijke nagel in goede conditie te houden.

Pulken is slecht voor de nagel, dan breng je, in de meeste gevallen, schade aan de nagel. Een keertje kan maar als je dit consequent doet … liever niet.

De meeste klanten komen elke 3 weken. Dan zal ik ook eerst de eerder aangebrachte gelpolish netjes verwijderen.

Er zijn klanten die elke 2 weken komen of 1x per maand. Dit is afhankelijk hoe de kwaliteit van je nagels zijn en of jij de nagelverzorging optimaal doet. Ook zul je na 2 weken een uitgroei gaan zien, dit is met 4 weken natuurlijk wel een stuk meer geworden. Aan jou de keus.

Standaard hou ik een leeftijd aan van 18 jaar. Nagels zijn, net als het lichaam, in ontwikkeling. De nagels zijn wat vetter en nog minder stevig in de pubertijd en dan is de kans dat de gelpolish goed blijft zitten veel kleiner.

Dus onder de 18 jaar alleen na goedkeuring ouder en geen garantie. Overleg altijd vooraf met mij.

Klik op het tabje rechtsonder op deze website en de online agenda opent.

* klik op de behandeling die je wilt (scrol door de behandelingen)
* onder elke behandeling staat nog een korte uitleg.
* klik op "kies een tijd" - klik dan op een datum en tijd die je kunt (scrollen kan ook door de data heen). Een wit vakje geeft aan dat er op die dag afspraakmogelijkheden zijn.
* Vul je gegevens in en bevestig je aanmelding. Je ontvangt een mail ter bevestiging

Weet je niet welke behandeling je moet kiezen, zet dat het "probleem" in het opmerkingvak en ik neem contact met je op. Je kunt dan alvast een afspraak inplannen - kies voor "Gelpolish Basis".

Nog vragen, neem dan contact met mij op.

Elke klant adviseer ik om de nagelafspraken alvast vooruit te plannen want dan ben je zeker van een plekje. De agenda hou ik heel secuur bij, dus zie je geen afspraakmogelijkheid op de dag die je het beste uitkomt dan is het ook echt vol.

Plan dus tijdig je (vervolg)afspraak in, dit kan tot 6 maanden vooruit.

Jazeker, als jij binnen 24 uur nog een plekje weet te vinden in mijn agenda dan krijg je voor jouw nagelbehandeling 10% korting. Die prijs is enkel geldig op dat tijdstip. Dus als je de afspraak gaat verplaatsen dan geldt deze korting niet meer.