Nagelstudio Harderwijk

Gelpolish - Manicure - Carbon Peeling - Tatoeage verwijderen - Coaching - Harderwijk

Stapje verder

Een behandeling bij Nagelstudio Harderwijk gaat net een stapje verder. Nog meer aandacht voor de basis: jouw nagels.

Momentje voor jezelf

Echt een momentje voor jezelf met mooie nagels in een rustige omgeving. Ik informeer, adviseer en motiveer jou.

Beleving

Vooraf de behandeling kies je waar jij aan toe bent, is het een behandeling in stilte of wellicht laat je de kleurkeuze aan mij over. 

Nagelstudio Harderwijk

Voor de natuurlijke eigen nagel

Jouw eigen nagel is de fundering voor elk product wat er op komt. Heb jij breekbare en/of gespleten nagels dan zal een gelpolish ook snel afbrokkelen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik ga in mijn exclusieve luxe behandeling zorgen dat de basis goed is voor mooie nagels. 

Het kan dus voorkomen dat je zonder gelpolish de deur uit gaat omdat we er eerst voor moeten zorgen dat de natuurlijke nagel in goede staat is. Maar meestal kan ik je direct voorzien van mooie nagels hoor. 

Heb jij al mooie nagels van jezelf dan bof je en kunnen we gelijk al een prachtige gelpolish aanbrengen. Bij elke behandeling zorgen we ook dat jouw nagels in die goede staat blijven.  

Ik werk met FIAB – een basis met fibergel. Dit heeft, in tegenstelling tot BIAB, een sterkere maar dunnere laag op de nagel. Tevens verdoezelt het oneffenheden op je eigen nagel én heeft een optimale hechting, zelfs op nagels die wat zwakker zijn. Kom het eens ervaren.Aan jou de taak om je handen en nagels thuis goed te verzorgen. Ik adviseer je graag. 

Check ook de veelgestelde vragen

Beleving

Wat heb jij nodig vandaag?  Stap na een volle werkdag een momentje uit de drukte in een fijne rustige omgeving van de studio.

Maak voor jouw behandeling een keuze uit het belevingsmenu. Heb jij behoefte om even niet te praten, dan kiezen we bijvoorbeeld voor een behandeling in stilte. Ervaar nog meer wat de stilte met jou doet, volle focus op de verzorging van je handen/nagels. Waarom zo je best doen om te praten terwijl je daar totaal geen behoefte aan hebt. Volg je gevoel, het is goed!

We kiezen vooraf jouw behandeling voor een kleur, laat je het aan mij over of kies je liever zelf? Laat jezelf eens verrassen. Ik kies nooit zomaar een kleur voor jou. Ik kijk naar je huid, jouw uitstraling en zorg ervoor dat je vol vertrouwen de deur weer uit gaat met mooie nagels.

En je telefoon laat je lekker in je tas, dit is jouw momentje.

Ervaring klanten stiltebehandeling: heel bijzonder, ik had een diepe ademhaling. Kalmerend, relaxt en in het hier en nu.

Gespleten nagels, uitgedroogde nagelriemen of kloofjes? Of ben jij een nagelbijter en wil je weer mooie nagels? Ik ga je helpen.

Dit is jouw verwenmoment

Als je echt toe bent aan een heerlijke uitgebreide behandeling, dan is de Luxe behandeling echt iets voor jou. We starten de behandeling met een lekker kopje thee en bespreken ondertussen jouw belevingswensen en kleur. 

In de behandelruimte zal ik jouw handen en nagels uitgebreid verzorgen inclusief gelpolish, scrub/masker en zelfs een heerlijke massage. Gun jezelf deze behandeling, verras en verwen jezelf.

Voor de ultieme ervaring voeg je afsluitend een Carbon Peeling toe. Je gaat echt stralend en uitgerust de deur weer uit. 

Even aandacht voor jezelf met deze verwenbehandeling to the max. Het is een behandeling op maat, ik adviseer, informeer en inspireer jou. 

Jouw investering

Ga je voor een luxe verwenbehandeling of kies je een basisbehandeling? Voor beide behandelingen geldt dat je een keuze maakt uit het belevingsmenu en er aandacht aan de natuurlijke nagel wordt besteedt.

Meerprijs nailart is gebaseerd op meerdere kleuren en designs op de nagels, ik maak 15 minuten extra tijd voor je vrij om deze designs op je nagels te creëren. Een glittertje of meerdere kleuren gelpolish vallen niet onder de nailart. Klik hier voor inspiratie

Plan je afspraak gelijk in via de online agenda, klik rechtsonder op de button
Wil je zeker zijn van een plekje, plan dan alvast jouw vervolgafspraken door. 

Basis

€ 37,50

 • Manicure (basis)
 • Gelpolish (1 kleur)
 • Handverzorging
 • meerprijs nailart: € 7,50

Basis vervolg

€ 42,50

 • Gelpolish verwijderen
 • Manicure (basis)
 • IBX (nagelverbetering)
 • Gelpolish / Versteviging (1 kleur)
 • Handverzorging
 • meerprijs nailart: € 7,50

Manicure

Gun jezelf én je handen een exclusieve verwenbehandeling zonder dat je een gelpolish of versteviging op de nagels hebt. Echt een momentje voor jezelf. Voeg een huidverbeterende Carbon Peeling toe aan je behandeling voor een geweldig stralend resultaat.

Manicure & Carbon Peeling

€ 150

 • Manicure (60 minuten)
 • Carbon Peeling gezicht – nek – decolleté
 • 90 minuten
Probleemnagels

€ 37,50

 • Manicure (uitgebreid)
 • Maatwerk – afgestemd op jouw nagels
 • neem vooraf contact met mij op
 • vanafprijs

Manicure basis of uitgebreid?

Bij een basis manicure worden de nagels netjes in vorm gevijld en de nagelriemen losgemaakt van de nagel. 

Een uitgebreide manicure houdt in dat de nagels in vorm worden gevijld en de nagelriemen worden losgemaakt van de nagel net als bij de basis. Maar er zitten vaak wat harde plekjes rondom de nagel, die zullen allemaal worden verwijderd. Er wordt extra aandacht besteedt naar wat jouw nagel en huid rondom de nagel nodig heeft.