Nagelstudio Harderwijk

Tatoeage verwijderen - Carbon Peeling - Gelpolish - Manicure - Harderwijk

STAPJE VERDER

Een behandeling bij Nagelstudio Harderwijk gaat net een stapje verder. Nog meer aandacht voor de basis: jouw nagels.

Maak afspraak
MOMENTJE VOOR JEZELF

Echt een momentje voor jezelf met mooie nagels in een rustige omgeving. Op naar mooie en verzorgde nagels.

Meer informatie
MAATWERK

Het enige wat jij vooraf mag doen is een gave kleur kiezen. Ik kijk, als specialist, wat jouw nagels nodig hebben om te shinen.

Veelgestelde vragen
Nagelstudio Harderwijk

Voor de natuurlijke eigen nagel van handen én voeten

Ontvang de ultieme basis voor prachtige nagels met mijn exclusieve behandeling! Elke sessie wordt afgestemd op de behoeften van jouw nagels, zodat ze gezond en sterk zijn voor een langdurige gelpolish. Bij elke afspraak houden we jouw nagels in topconditie. Of je nu gaat voor een naturelle tint of een vrolijke kleurrijke gelpolish, jouw nagels verdienen deze aandacht! Plan nu jouw afspraak en laat mij jouw nagels de verzorging geven die ze nodig hebben!

Ik werk met een basis met fibergel. Dit geeft, in tegenstelling tot BIAB, een sterkere maar veel dunnere laag op de nagel. Tevens verdoezelt het oneffenheden op je eigen nagel én heeft een optimale hechting, zelfs op nagels die wat zwakker zijn. Kom het eens ervaren.Aan jou de taak om je handen en nagels thuis goed te verzorgen. Ik adviseer je graag. 

Check ook de veelgestelde vragen
Maak afspraak
NIEUW

In no-time mooie nagels?

Weinig tijd en toch mooie nagels voor max 14 dagen?

Ik vijl je nagels in vorm en breng daarna een geweldige kleur one step gellak aan. Een hoogwaardig product met een geweldige glans. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en de collectie wordt nog steeds uitgebreider. Geen verdere poespas zoals nailart, kies uit 1 kleur en geniet. Geschikt voor de gezonde nagels zonder splijting of droogte.  Met Lak & Go sta jij na een half uurtje al weer buiten mét mooie nagels.

Maak afspraak

Gespleten nagels, uitgedroogde nagelriemen of kloofjes? Of ben jij een nagelbijter en wil je weer mooie nagels? Ik ga je helpen.

Dit is jouw verwenmoment

Als je écht toe bent aan een heerlijke uitgebreide behandeling, dan is de Luxe behandeling echt iets voor jou. We starten dit verwenmoment met een lekker kopje thee en bespreken ondertussen jouw belevingswensen en kleur. 

In de behandelruimte zal ik jouw handen en nagels uitgebreid verzorgen inclusief gelpolish, scrub/masker en zelfs een heerlijke massage. Gun jezelf deze behandeling, verras en verwen jezelf.

Voor de ultieme ervaring voeg je afsluitend een Carbon Peeling toe. Je gaat echt stralend en uitgerust de deur weer uit.  Je krijgt zelfs een basispakket mee voor een goede hand- en nagelverzorging thuis.

Even aandacht voor jezelf met deze verwenbehandeling to the max. Het is een behandeling op maat, ik adviseer, informeer en inspireer jou. 

Ik kies voor een luxe behandeling

Jouw investering

Ga je voor een luxe verwenbehandeling of kies je een basisbehandeling? 
Elke nagel krijgt de verzorging die het verdient. Ik werk met een fiberbasegel, deze geeft de nagel stevigheid en blijft natuurlijk dun.

Plan je afspraak gelijk in via de online agenda, klik rechtsonder op de button
Wil je zeker zijn van een plekje, plan dan alvast jouw vervolgafspraken door. 


Last Minute korting: boek jij een plekje die binnen 24 uur beschikbaar is dan ontvang je een korting van 10%. Deze is enkel geldig op dat tijdstip, mocht je je afspraak verplaatsen dan vervalt deze korting. 

Luxe

€ 139

 • Manicure (uitgebreid)
 • Gelpolish
 • Scrub / Masker voor de handen
 • Massage (onderarm en handen)
 • 90 minuten
 • inclusief Carbon Peeling = totaal 210 euro

Lak & Go

€ 28,50

 • Manicure (basis)
 • One step gellak (1 kleur)

Manicure

Gun jezelf én je handen een exclusieve verwenbehandeling zonder dat je een gelpolish of versteviging op de nagels hebt. Echt een momentje voor jezelf. Voeg een huidverbeterende Carbon Peeling toe aan je behandeling voor een geweldig stralend resultaat.

Manicure & Carbon Peeling

€ 140

 • Manicure (45 minuten) incl scrub, masker en massage
 • Carbon Peeling gezicht – nek – decolleté
 • 75 minuten
Probleemnagels

€ 38,50

 • Manicure (uitgebreid)
 • Maatwerk – afgestemd op jouw nagels
 • neem vooraf contact met mij op
 • vanafprijs

Manicure basis of uitgebreid?

Bij een basis manicure worden de nagels netjes in vorm gevijld en de nagelriemen losgemaakt van de nagel. 

Een uitgebreide manicure houdt in dat de nagels in vorm worden gevijld en de nagelriemen worden losgemaakt van de nagel net als bij de basis. Maar er zitten vaak wat harde plekjes rondom de nagel, die zullen allemaal worden verwijderd. Er wordt extra aandacht besteedt naar wat jouw nagel en huid rondom de nagel nodig heeft.