Tatoeage verwijderen

Gelpolish - Manicure - Carbon Peeling - Tatoeage verwijderen - Coaching - Harderwijk

Spijt van een tattoo?

Heb je spijt van een tatoeage die je ooit hebt laten zetten? Eentje van vroeger of een naam die je liever niet meer op je lichaam draagt? Er is een oplossing; laat de tatoeage verwijderen.

Vervagen tatoeage?

Wil je een cover-up maar is de huidige tattoo nog te donker?  Ik kan nauwkeurig laseren dus start jouw lasertraject en we vervagen de tattoo zodat er een nieuwe tattoo op die plek kan worden gezet.

Tijd traject

Een tatoeage is sneller gezet dan verdwenen. Hou dus rekening met een lasertraject van minimaal 1 jaar. Dit is afhankelijk van diverse factoren, ik informeer je graag.

Laserstudio Harderwijk

De behandeling

De laser geeft hele korte impulsen van een hoge energie die gericht is op het donkere pigment van de tatoeage. De straal van de laser breekt de ingekapselde inktdeeltjes zodat de inktdeeltjes heel klein worden. De inktdeeltjes worden met elke behandeling kleiner gemaakt en worden door het lichaam zelf, in de weken (tot zelfs een jaar) na de behandeling, opgeruimd. Na meerdere sessies zal de tatoeage meer en meer vervagen.

Ik werk met een Q-Switched ND Yag Laser PRO.

Aantal behandelingen

Gemiddeld zijn er minimaal 10 behandelingen nodig voor dat de tattoo volledig is verdwenen. De behandeling wordt elke 8 weken herhaald.

Pijnprikkel

De behandeling geeft een pittige pijnprikkel. Je kunt gebruik maken van een huidverdovende creme, deze is op recept verkrijgbaar via de huisarts.

Na de behandeling

Na de behandeling is de huid wat opgezwollen en warm. Dit verdwijnt meestal binnen een paar uur tot 1 dag. 

Nazorg

Bij jouw eerste behandeling ontvang je een nazorg advies. Het is belangrijk voor het herstel om dit advies goed op te volgen.

extra informatie

Elke tattoo is opgebouwd uit meerdere inktlagen. Hoeveel is bij elke tattoo weer verschillend. Daarom kan ik nooit vooraf inschatten hoeveel laserbehandelingen jij nodig hebt.

Ook werkt het lymfesysteem (die de inktdeeltjes moet afvoeren) bij elk persoon weer anders. 
Hou rekening met minimaal 10 laserbehandelingen.

Veelgestelde vragen

Willeke

Ik zie een tatoeage als sieraad op je lichaam. Maar wat als dat sieraad nu niet meer matcht met hoe je nu in het leven staat? Start dan jouw lasertraject en je hoeft je daarna niet meer te ergeren aan de tattoo met die nare herinnering.

Veel mensen zijn angstig voor hun eerste afspraak, dat kan ik mij goed voorstellen want je weet niet wat je te wachten staat. Ik geef je vertrouwen en loods je rustig door je behandeling heen. Bij mijzelf heb ik ook een tattoo gelaserd dus ik weet hoe het voelt.
Laseren is niet leuk maar wel snel voorbij. 

Is je angst groot, geef dit vooraf de behandeling even aan, ik help je graag. De meeste mensen zeggen na de behandeling vaak dat het enorm mee viel.

Welke laserbehandeling is er nog meer mogelijk bij by Willeke? Check het hier

Ervaringen

Hieronder enkele reviews hoe mensen hun laserbehandeling bij mij hebben ervaren.

Willeke verstaat haar vak, weet je uitstekend gerust te stellen, werkt secuur en snel. Heel fijn bedrijf voor het laseren van je tatoeage.

Ik vind de open en persoonlijke benadering en de mooie uitstraling van Willeke erg fijn, maakt dat je je op je gemak en meer dan welkom voelt. Daarnaast geeft ze goede en eerlijke voorlichting over wat je kunt en mag verwachten.

De laserbehandeling was een prettige en gezellige ervaring met Willeke! Ik ben goed geïnformeerd over de behandeling en de nazorg van de tatoeage. Het was vlot en pijnloos gedaan

Er is duidelijk en uitgebreId uitgelegd hoe het proces gaat zijn en de behandeling viel mij gelukkig mee. Voelt goed om dit door Willeke te laten doen!

Jouw investering

Genoemde prijzen zijn per laserbehandeling. Elke 8 weken herhalen we de behandeling. 
Wil je een prijsindicatie vooraf, mail mij dan een foto inclusief het formaat van de tatoeage (hoogte x breedte in cm). 

Wil je een afspraak inplannen, neem dan contact met mij op.
(Het is niet mogelijk jouw laserafspraak via de online agenda in te plannen, er is op korte termijn een afspraak mogelijk.)


Het actietarief voor kleine tatoeages is alleen geldig op de door mij aangeboden data/tijden en geldig tijdens jouw gehele lasertraject.

0 – 10 cm2

€ 37,50

actietarief

20 – 30 cm 2

€ 95

30 – 50 cm2

€ 125

> 50 cm2

€ …

op aanvraag