Voeten

Tatoeage verwijderen - Carbon Peeling - Gelpolish - Manicure - Harderwijk

NIEUW

Summervibes met mooie teennagels

Kies voor verzorgde voeten, elke dag! Geniet van een prachtige gelpolish op de teennagels voor wel 6-8 weken.
Ik zorg dat jouw teennagels weer summerproof zijn. Misschien wel in combinatie met de gelpolish op je handen.

De echte voetverzorging laat ik over aan de pedicure. Dus plan je afspraak net na het bezoek aan de pedicure voor optimaal verzorgde voeten.

Maak gelijk jouw afspraak. 

Een paar puntjes om rekening mee te houden

Pedicure

Ik ben géén pedicure, dus verdere voetbehandeling zoals eelt verwijderen, ingegroeide nagels etc behoren niet tot de behandeling. 

Schimmel- of kalknagels

Schimmel- of kalknagels zullen niet behandeld worden, ga dan naar de pedicure (voeten specialist). De pedicure kan je hiermee helpen. 

Gelpolish

Geniet wel 6-8 weken van een mooie gelpolish op de tenen. Herhaal dan opnieuw de behandeling. Dit ook om problemen zoals schimmelvorming te voorkomen. Ik zal de eerder aangebrachte laag dan ook volledig verwijderen.

Schone voeten

Het klinkt logisch maar dit is het niet altijd, zorg voordat je naar de behandeling komt voor schone voeten en onderhouden nagels. De nagels zullen gevijld worden, ik gebruik geen knipper. 

Behandeling

Tijdens de behandeling zit je op een hogere behandelstoel met je been opgetrokken. Trek dus geen super strakke kleding of een kort rokje aan zodat jij kunt genieten van jouw relaxmomentje.

Afspraak

Plan je afspraak in via de online agenda (zie rechtsonder) en plan direct ook een vervolgafspraak in over 6-8 weken. Zo zien jouw voeten en teennagels er summerproof uit