Waarom een tattoo laseren?

Tatoeage verwijderen - Carbon Peeling - Gelpolish - Manicure - Harderwijk

Waarom een tattoo laseren?
Een tattoo kan een geweldige manier zijn om jezelf uit te drukken en je persoonlijkheid te laten zien. Maar soms kan het voorkomen dat je spijt krijgt van een bepaalde tattoo, bijvoorbeeld omdat de betekenis veranderd is of omdat de kwaliteit niet aan je verwachtingen voldoet. In zo’n situatie kan het laseren van een tattoo een goede optie zijn.

Tattoo laseren is een proces waarbij een laserstraal gebruikt wordt om de inkt van de tattoo in kleine deeltjes af te breken. Het lichaam ruimt deze deeltjes vervolgens op, waardoor de tattoo geleidelijk aan vervaagt en uiteindelijk volledig verdwijnt. Het proces kan enkele sessies duren, afhankelijk van de grootte en de kleur van de tattoo

Welke redenen zijn er om een tattoo te laseren

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om je tattoo te laten laseren. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Verandering van smaak of betekenis
  • Het kan gebeuren dat de betekenis van je tattoo verandert, bijvoorbeeld omdat je relatie met de persoon voor wie de tattoo bedoeld was eindigt. Ook kan het zijn dat je smaak verandert en je niet langer blij bent met de tattoo
  • Slechte kwaliteit
  • Soms voldoet de kwaliteit van de tattoo niet aan je verwachtingen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat de inkt is uitgelopen, de lijnen niet recht zijn, of omdat de kleuren niet mooi zijn
  • In sommige beroepen is het hebben van een tattoo niet gewenst. Bijvoorbeeld in functies waarbij je in contact komt met klanten.
  • Soms wil je een nieuwe tattoo op dezelfde plek als je oude tattoo. Dan kan het laseren van de oude tattoo nodig zijn om een mooi en helder resultaat te krijgen.

Ik kan tot op de millimeter nauwkeurig laseren, dus zelfs een deel van jouw tattoo verwijderen. Is de inkt uitgelopen maar je originele tattoo nog perfect. In 1 tot max 2 behandelingen kan ik die “blow out” laseren en zie je er niets meer van.

Wil jij een lasertraject starten, neem dan contact met mij op.