Willeke

Tatoeage verwijderen - Carbon Peeling - Gelpolish - Manicure - Harderwijk

Willeke den Hollander

Dit ben ik jouw beautycoach 

Positieve vibes met de behoefte naar een goede balans tussen avontuur en uitdaging in combinatie met rust.

Als ondernemer en selfsupporting vrouw wil ik het beste uit mezelf maar ook uit jou halen. Met vooral de nadruk op dat jij het jezelf niet zo moeilijk hoeft te maken. De oplossing is vaak zoveel simpeler, als je de keuze maar maakt.

Als half vijftiger heb ik in mijn leven al heel wat voor mijn kiezen gehad waar ik alleen maar veel van geleerd heb. Door al mijn levenservaringen én opleiding sta ik nu zo goed in mijn kracht. Kan ik zelfs dankbaar kijken naar die ervaringen, want daardoor heb ik stappen gezet waarvan ik nooit durfde te dromen.

Ik geniet van de wandelingen met mijn honden, stap graag op mijn motor. Maar ik word ook blij van mijn moestuin of een goede film. Ik ben ook best een beetje eigenwijs, volg graag mijn eigen pad. 

Voor alle behandelingen die ik geef heb ik training gehad en certificaten behaald. Ik vind het ook heel belangrijk om alle behandelingen zelf te hebben ervaren. Zo kan ik jou nog beter begrijpen.

Zie ik jou binnenkort? Plan gelijk je afspraak in

Een stukje werkervaring

* vanaf 2017 werkzaam als nagelstyliste met als specialisatie de natuurlijke eigen nagel (diverse vaktrainingen gevolgd).
* vanaf 2018 uitbreiding met de laserstudio voor het laseren van tatoeages en Carbon Peelings (gecertificeerd). 
* Als NLP master en coach heb ik geleerd hoe jou optimaal te coachen (opleiding in 2015/2016).

Mijn werkervaring in het kort: secretaresse/receptioniste in diverse branches (van advocatenkantoor tot verslavingskliniek), eigenaar cadeauwinkel, 9 jaar gewerkt als fotograaf gericht op mensen (beauty- en portretten).