BIAB FIAB, help wat is dit allemaal?

Tatoeage verwijderen - Carbon Peeling - Gelpolish - Manicure - Harderwijk

BIAB FIAB, help wat is dit allemaal?

Ik ga je niet vermoeien met technische termen maar in simpele taal uitleggen wat deze termen betekenen.

Wat is BIAB?

De officiële naam is Builder In A Bottle (BIAB) – een builder gel in een flesje, net als bijvoorbeeld nagellak. Alleen is deze substantie veel stroperiger dan een normale lak. Het is een gel die in een dikkere laag wordt aangebracht op de nagel. Je kunt met BIAB de eigen nagel goed versterken zonder dat je kunstnagels hoeft te kiezen. Dus een mooie vervanging.

Persoonlijk vind ik dit niet heel fijn werken, de nagel wordt toch een paar millimeter dikker en uit ervaring weet ik dat niet elke klant dit prettig vindt. Het is wel super stevig en kan worden afgeweekt, maar dat wordt niet vaak gedaan. Puur tijdsdingetje, het duurt best lang voordat de aceton door die massa heen gaat, minimaal 15 minuten. De professionele nagelstyliste zal dit met de elektrische vijl doen. Snel en met een goed resultaat, zonder schade aan je eigen nagel.

FIAB by Willeke

FIAB by Willeke – Fiber In A Bottle. Ik ben zo razend enthousiast over de fiber gel.
Ik werk enkel nog met FIAB. Dit geeft, in tegenstelling tot BIAB, een sterkere maar dunnere laag op de nagel. Tevens verdoezelt het oneffenheden op je eigen nagel én heeft een optimale hechting, zelfs op nagels die wat zwakker zijn. Kom het eens ervaren. 

FIAB is inbegrepen in mijn behandeling voor gelpolish/gellak. Dus elke klant krijgt automatisch FIAB onder de gelpolish.

Al je nagels mooi op lengte en dan breekt er eentje af, super balen natuurlijk.

FIAB is ook geschikt voor een minimale verlenging of reparatie. Deze nagelreparatie is apart bij te boeken bij een gelpolish behandeling.

Ik gebruik deze oplossing enkel op de door mij aangebrachte FIAB/gelpolish. Neem even contact met mij op als je vragen hebt.

Het blijft een nagelreparatie op de natuurlijke nagel.