Herfstalert voor je handen

Tatoeage verwijderen - Carbon Peeling - Gelpolish - Manicure - Harderwijk

Herfstalert voor je handen.

We laten de mooie warme zomerdagen achter ons en we richten ons weer naar binnen. De kaarsjes worden weer aangestoken en de verwarming gaat weer voorzichtig aan. Tijd om ook weer meer aandacht te besteden aan onze handen, die kunnen in de aankomende maanden nóg meer aandacht gebruiken.

Hoe verzorg ik mijn handen het best?

We wassen onze handen vaak, vergeten onze warme handschoenen als we naar buiten gaan. Ook zitten we meer binnen en in de drogere ruimtes merk je dat direct aan je handen. Als je nu al start met de juiste verzorging dan kun je ernstiger leed besparen in de winter zoals pijnlijke kloofjes aan de topjes of zijkant van de vingers

Maak er een gewoonte van om meerdere keren per dag je handen goed in te smeren met een goede handlotion zoals Coconey. Leuk al die goedkope crèmes maar neem van mij aan dat die niet zo heel veel doen voor je huid. Het legt een laagje vet óp je huid en dat was het. Ook is de toevoeging van een fijne nagelriemolie ook een absolute aanrader. In de studio heb ik alle producten die jij nodig hebt op voorraad. Kies jij voor een luxe gelpolish behandeling dan ontvang je zelf een basispakket handverzorging kado.

Coconey handlotion

Een paar voordelen van COCONEY handlotion op een rij:

  • Geen vette handen na het inmasseren met de handlotion, de handlotion trekt snel in de huid. Nóg een voordeel, het is zuinig in gebruik.
  • De geuren zijn zo samengesteld dat het je doet denken aan een tropisch strand met een frisse bries of een zwoele zomeravond.
  • COCONEY handverzorging is 100% natuurlijk én vegan. Er zitten ook geen microplastics in verwerkt.

Ik ben de eigenaar en bedenker van Coconey handcare. In mijn eigen nagelstudio, waar ik mij richt op de natuurlijke nagel, zie ik veel dames met droge handen. Geen tijd, is vaak het antwoord als ik vraag of ze hun handen wel goed verzorgen. Daarom heb ik een handlotion ontwikkelt die snel in de huid trekt zodat het geen spoor van vettigheid achter laat. 

De handlotion met een tropical feeling is gemaakt voor de bezige vrouw met weinig tijd. Ervaar een fris en verzorgd gevoel en geniet van een momentje ontspanning als je de tropische geur ruikt. Zorg dat je de “on the go” altijd in je tas zit, op je bureau staat of in de auto bij je hebt. Met de “refill” kun je zelf de dispenser of de “on the go” vullen. Super easy.